Welkom bij de Woodlanddogs!

 

Beste Golden Retriever vriend,

Via onze site willen we u zoveel mogelijk informatie verschaffen over onze Golden Retrievers en de puppy’s die we kweken in onze hobbykennel ‘Woodlanddogs’. Daarnaast willen we nieuwe Golden Retriever eigenaars zo goed mogelijk voorbereiden en inlichten.

Onze Golden Retrievers hebben allen een stamboom Sint-Hubertus en er wordt enkel gefokt volgens de regels van de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus. Zodoende is elke Golden Retriever voorzien van een chip. Er wordt gefokt om de typische originele Golden Retrieverlijn in ere te houden. De ouders worden alsook gecontroleerd op heupdysplasie en oogafwijkingen.

Hygiëne en ziektepreventie vinden we zeer belangrijk. Puppy’s worden dan ook steeds volledig onderzocht, ontwormd en gevaccineerd vooraleer ze het nest mogen verlaten. Daarvoor doen we een beroep op de deskundige begeleiding van dierenarts Tilly Taveirne.

Een Golden Retriever staat garant voor een rustige, sociale en attractieve hond. Ze zijn erg leergierig. Golden Retrievers kunnen goed omgaan met andere huisdieren; ze zijn lief, slim en zachtaardig. Ze houden ook van zwemmen en apporteren. Het is een hond die veel beweging nodig heeft!

Goede afspraken – goede vrienden…

  • Je reservatie wordt definitief bij de geboorte van de puppy’s en dan betaal je ook een voorschot.
  • Bij reservatie wordt er gekozen in volgorde hiervan op de leeftijd van ongeveer 6 weken.
  • De Golden Retriever puppy’s vertrekken ten vroegste op de leeftijd van 7 weken naar hun nieuwe baasjes.
  • Het resterende bedrag wordt betaald bij afhaling van je nieuwe Golden Retriever vriend.
  • Indien er twijfel bestaat over de toekomstige huisvesting, verzorging, opvang of wat dan ook van de kandidaat nieuwe eigenaars wordt de verkoop geweigerd.
  • Je krijgt een schriftelijke garantie, Europees paspoort, voedingspakket, uitgebreide puppygids, een geurdoek en zo mogelijk een antwoord op al je vragen.

Veel plezier op onze website,

Noël & Gilberte Dehoorne-Proot
Woodlanddogs

Laatste aanpassing van de site: 29 maart 2018